تولیت آستان قدس رضوی: روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت مادران همیشه منتظر جامعه، آماده فعالیت بیشتر مجتمع آیه‌ها، میزبان همایش بزرگ «فاطمیون در مدار مقاومت» | دفاع از حرم، اثر تمدنی نهضت حسینی حضرت فاطمه (س)، الگویی برای هر عصر و نسل عاشقانه‌هایی از زندگی حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) سفر رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به مشهدالرضا (ع) | حوزه خراسان، پشتیبان علمی و فرهنگی فقه قانون‌گذاری حواسمان به لقمه‌هایی که برای خود می‌گیریم باشد مشهدالرضا (ع)، میزبان کنفرانس بین‌المللی فقه و قانون | رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس: ظرفیت ارزشمند حوزه خراسان، پشتیبانی از تصویب قوانین کارآمد است صحن و سراهای رضوی مهیای جشن مادر + ویدئو الگوی فاطمی، کاملترین الگوی خانواده اصلاح تصور ما درباره نماز حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت یزدی: مادری معامله با خداست یازدهمین مرحله قرعه‌کشی طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» برگزار می‌شود اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد حضرت زهرا(س) در حرم امام‌رضا(ع) حضور یلدایی تولیت آستان قدس رضوی در جمع کودکان بهزیستی «نور علی بن موسی الرضا (ع)» مشهد خانواده موفق؛ نسل سرنوشت‌ساز یلدا؛ فرصت ادای مستحبات اجتماعی همایش چهلمین سال تأسیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مشهد برگزار شد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) + فیلم
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: مظلومیت امیرالمومنین (ع) درس عبرتی برای امت اسلامی است

  • کد خبر: ۱۰۵۶۵۳
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
آیت الله علم الهدی: مظلومیت امیرالمومنین (ع) درس عبرتی برای امت اسلامی است
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مظلومیت امیرالمومنین (ع) درس عبرتی برای امت اسلامی است تا با تبلیغات سوء دشمن، امام و پیشوای خود را تنها نگذارند.

به گزارش  شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی؛ نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس در ویژه برنامه شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: در این شب با دل‌هایی آکنده از عشق امیرالمومنین (ع) به درگاه خداوند روی می‌آوریم و این عشق و ارادت ابزاری برای تقرب ما به درگاه باری‌تعالی است.
وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) مظلوم‌ترین مظلومان عالم است، اظهار کرد: مظلومیت زاید الوصفی که امیرالمومنین (ع) داشت، هیجان قلبی و باطنی ما را برای عرض ارادت به ساحت مقدس آن حضرت و توبه و انابه به درگاه خدا با توسل به دامان این امام بیشتر می‌کند.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: مظلومیت امیرالمومنین (ع) تنها به خاطر اینکه در سحرگاه شب نوزدهم ماه رمضان شمشیر زهرآلود دشمن فرق مبارک آن حضرت را شکافت نیست، بلکه برای این است که بعد از رحلت پیامبر (ص) امت اسلامی حق آن حضرت را نادیده گرفتند.

حربه دشمن علیه امیرالمومنین (ع) ایجاد جنگ روانی بود

وی ابراز کرد: غصب خلافت یکی از جنبه‌های ظلم و ستم امت اسلامی در حق امیرالمومنین (ع) بود و ظلم بالاتر این بود که با تبلیغات سوء دشمن شئون ارزشی شخصیت آن حضرت به عنوان نقطه ضعف ایشان معرفی شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به رشادت‌های امیرالمومنین (ع) در جنگ اُحد اظهار کرد: در این جنگ که عده زیادی از مسلمانان به شهادت رسیدند و عده‌ای هم به خاطر شرایط سخت جنگ از صحنه کارزار گریختند، امیرالمومنین (ع) یک تنه از پیامبر (ص) که در محاصره دشمن قرار گرفته بودند دفاع کرد.
وی اضافه کرد: در جنگ‌های صدر اسلام عده زیادی از مشرکین و کفار از جمله عمر بن عبدود به دست امیرالمومنین (ع) کشته شدند و دشمن همین شجاعت امیرالمومنین (ع) را به عنوان نقطه ضعف ایشان معرفی کردند و نسبت خشونت به آن حضرت دادند.
آیت الله علم الهدی بیان کرد: امیرالمومنین (ع) که شجاع‌ترین افراد بود توسط دشمن به عنوان فردی خشن معرفی شد. دشمن با به راه انداختن این عملیات روانی می‌خواست مردم را از اطراف امیرالمومنین (ع) پراکنده کند. منطق آن‌ها این بود که علی (ع)، چون خشن است مناسب حاکمیت جامعه اسلامی نیست.

وی بیان کرد: امروز هم یکی از مهمترین حربه‌های دشمن برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی این است که سردمداران و وابستگان به این نظام را که در برابر دشمن استوار ایستاده‌اند را افرادی خشن معرفی می‌کنند.

خطیب حرم مطهر رضوی افزود: مارقین، ناکثین و قاسطین از جمله گروه‌هایی بودند که با امیرالمومنین (ع) جنگیدند، ولی خطر مارقین برای حکومت امیرالمومنین (ع) بیشتر از دو گروه دیگر بود.
وی ادامه داد: ناکثین افردی بودند که وقتی دیدند حکومت عدل امیرالمومنین (ع) با منافع آن‌ها در تضاد است با آن حضرت جنگیدند. قاسطین هم افرادی بودند که از اول با آن حضرت دشمنی داشتند، ولی مارقین افرادی بودند که ابتدا با امیرالمومنین (ع) بیعت کردند، ولی پس از آن به مخالفت و دشمنی با آن حضرت برخواستند.
امام جمعه مشهد خاطر نشان کرد: خطر مارقین به مراتب بیشتر از ناکثین و قاسطین بود و اذیت و آزار‌های این گروه به حدی رسید که وقتی در سحرگاه نوزدهم ماه رمضان شمشیر زهرآلود دشمن بر فرق مبارک امیرالمومنین (ع) وارد شد آن حضرت ندای «فُزتَ وَ ربِ الکَعبَه» را سر دادند.
وی بیان کرد: شهادت امیرالمومنین (ع) در واقع رهایی آن حضرت از مصیبت‌های بزرگی بود که بعد از رحلت رسول اکرم (ص) دامن گیر امت اسلام شده بود.

منبع:آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->